Kunstgras bestellen

In onze showtuin kunt u alle soorten kunstgras die wij verkopen zien en voelen. Zo weet u zeker dat u de juiste soort kunstgras koopt. Heeft u uw keuze gemaakt? Wij snijden het kunstgras van de rol af en u kunt het direct mee naar huis nemen.

Wij hebben ook alle benodigdheden voor het leggen van kunstgras op voorraad, zodat u gelijk uw kunstgras kunt installeren in uw tuin. Wilt u het kunstgras laten leggen? Dan kunt u ook altijd gebruik maken van onze legservice.

Kunstgras online kopen

Wilt u het kunstgras online kopen? Of bent u in onze showtuin geweest en heeft u uw keuze thuis gemaakt? U kunt het kunstgras direct online kopen via deze website

Zodra wij uw bestelling ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken en sturen wij u een bevestiging met de gemaakte afspraken.

Voordelen van kunstgras

Twijfelt u nog over de voordelen van kunstgras? Kunstgras is ideaal voor in uw tuin, op uw balkon, op een speelplaats of speelveldje en op sportvelden. Kunstgras heeft de volgende voordelen ten opzichte van normaal gras:

  • U hoeft nooit meer gras te maaien
  • U heeft altijd een mooie groene grasmat
  • Kunstgras is huisdiervriendelijk
  • Kunstgras is fijn voor mensen met hooikoorts
  • U heeft minder last van ongedierte in uw gras
  • Kunstgras is vrijwel onderhoudsvrij

Een heleboel redenen om kunstgras te kopen dus! Komt u er niet uit of heeft u vragen over uw aankoop? Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

Vragen? Bel ons!

06 – 513 263 73

10 jaar garantie

Zacht en voelt natuurlijk

Voor ieder budget

Bekijk assortiment

0