Kunstgras Waalre

Op zoek naar een kunstgrassoort die geschikt is voor uw tuin, sportveld of balkon? Dan bent u hier aan het juiste adres. Kunstgras is ideaal wanneer u niet steeds uw gazon wil maaien of gewoon graag minder onderhoud aan uw tuin heeft. Tegenwoordig is kunstgras niet meer van echt te onderscheiden, dus waarom niet! Wij leveren NEN gecertificeerd kunstgras in Waalre, Veldhoven, Eindhoven en omgeving.

Kunstgras in Waalre en omgeving

Het kiezen voor het juiste kunstgras gaat niet over één nacht ijs. Er zijn immers verschillende soorten kunstgras. Benieuwd naar welke kunstgrassoorten er zijn en welke soort het beste bij uw tuin of speelveld past? Kom dan eens langs in onze showtuin in de Hurk. Hier vindt u ons kunstgras assortiment dat we in en rondom Waalre aanleggen. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en geven u graag advies over de verschillende kunstgrassoorten. Uiteraard kunt u ook gerust een kijkje nemen op onze website. Mocht u nog niet zeker zijn van uw keuze, dan kunt u geheel vrijblijvend een gratis kunstgras staal aanvragen.

Kunstgras kopen

Wij leggen kunstgras aan bij zowel particulieren thuis als bij bedrijven. Ons kunstgras voelt zacht en natuurlijk aan en is geschikt voor ieder budget. Sinds jaar en dag richten wij ons op het aanleggen en onderhouden van kunstgras en tuinen in Waalre, Eindhoven en omliggende gemeenten.

Meer weten over ons kunstgras of wilt u graag vrijblijvend advies ontvangen van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06 – 513 263 73, maar u kunt ook een mail sturen naar info@hansverstraatenhoveniers.nl. Wij helpen u graag!

Vragen? Bel ons!

06 – 513 263 73

10 jaar garantie

Zacht en voelt natuurlijk

Voor ieder budget

Bekijk assortiment

0